Solutii de finantare

Fie ca iti desfasori activitatea in domeniul alimentar sau HoReCa si ai nevoie de sisteme si solutii complete de frigotehnie si ventilatie, fie ca apartii de domeniul medical si ai nevoie de dispozitive medicale, sau operezi in aria serviciilor de infrumusetare si SPA si ai nevoie de echipamente de ingrijire corporala, pot exista perioade in care sa nu dispui de capitalul necesar investitiilor.

Indiferent daca esti persoana juridica sau persoana fizica autorizata si indiferent de sectorul in care activeaza compania pe care o reprezinti, noi iti recomandam cele mai potrivite solutii de finantare.

Alege tipul potrivit de credit pentru implementarea planurilor tale de investitii si dezvoltare, prin cele 3 structuri de finantare pe care ti le recomandam!

Crezi in visele tale, in dorinta de a reusi, depune eforturi pentru a te diferentia de concurenta si bucura-te de succes!

Alternative accesibile de finantare, la indemana ta!

1. Posibilitate de achizitionare in LEASING prin TBI Leasing IFN (avans 25% si diferenta in 12-48 de rate lunare)

Leasing echipamente si linii tehnologice din orice domeniu

Solutia de finantare in sistem de leasing pentru achizitionarea de produse din portofoliul nostru, intr-o arie larga de arii: frigotehnic, medical, spa, cosmetic, alimentar, etc.

Leasing pentru echipamente din domeniul HoReCa

Experienta in segmentul de finantare tip HoReCa, studiile efectuate in colaborare cu partenerii nostri, care sunt profesionisti in domeniul comercializarii echipamentelor de acest gen, dar mai ales identificarea nevoilor clientilor, au permis companiei TBI Leasing sa creeze unul dintre cele mai apreciate produse de finantare pentru echipamentele profesionale.

Leasing pentru echipamente din domeniul medical

Constienti de faptul ca un act medical de calitate necesita in afara de pasiune si devotament si un echipament medical modern, TBI Leasing este alaturi de tine cu un produs financiar extrem de prietenos.

2. Posibilitate de achizitionare prin RATE (credite IMM de la Banca Transilvania)

Investeste Romaneste

Credite cu dobanda si comisioane reduse pentru IMM-urile care investesc in produse si servicii romanesti

 

 

Linii de credit – capital de lucru

Iti propunem doua solutii pentru finantarea capitalului de lucru pentru activitatea curenta a firmei tale.

Factoring si scontari

Solutii rapide, utile pentru acoperirea varfurilor de plati aparute in activitate de zi cu zi a afacerii tale.

Credite pe termen mediu

Ai acces rapid la resursele necesare pentru demararea investitiilor pe care intentionezi sa le realizezi pentru dezvoltarea firmei tale.

Cofinantari Programe Europene

Te sustinem in dezvoltarea proiectelor finantate din fonduri europene prin servicii de consultanta si finantare pentru implementarea acestora. Astfel ai acces mai rapid si mai simplu la fondurile europene.

Finantari Programe Speciale

Iti propunem o serie de programe speciale de finantari utile pentru afacerea ta.

3. Posibilitatea de INCHIRIERE prin Grenke Romania

GRENKE permite IMM-urilor sa inchirieze echipamentele de care au nevoie, in loc sa le achizitioneze si sa blocheze astfel importante resurse de capital.

Acestia garanteaza clientilor un parteneriat de incredere prin furnizarea de solutii de finantare pentru echipamente frigotehnice, medicale, industriale, etc. adaptate cerintelor si oportunitatilor specifice sectorului de lucru.

Solutiile sunt permanent revizuite avand in vedere cerintele din lumea reala si sunt livrate prin consultanta si asistenta direct la sediul dumneavoastra. Prezinta o structura organizationala total independenta de banci si producatori si asigura conditii de finantare care va ofera flexibilitate maxima.

Beneficiaza acum de finantare, pentru orice produs din portofoliul nostru!