Expunere larga. Racire optima. Solutii personalizate nevoilor tale.
Pentru spatiile comerciale si HoReCa sunt foarte importante design-ul si vizibilitatea produselor, calitati ale vitrinelor frigorifice cu impact asupra impulsionarii procesului de cumparare.
Daca iti desfasori activitatea in domenii precum productia, procesarea, comercializarea produselor alimentare, precum si HoReCa, te ajutam sa alegi echipamentele potrivite.
Iti oferim o gama variata de vitrine frigorifice si lazi de congelare pentru produse din carne si lactate, legume, fructe, produse catering si fast food, patiserie si cofetarie.
Toate aceste vitrine frigorifice si lazi de congelare functioneaza cu freon ecologic si au un consum energetic redus, fiind ideale pentru prezentare si depozitare.
Vitrine frigorifice orizontale
Vitrinele frigorifice orizontale pentru refrigerare sunt destinate depozitarii produselor din carne, produselor lactate, de cofetarie si patiserie.
Acestea sunt recomandate in egala masura spatiilor comerciale mari sau mici.
Vitrinele frigorifice orizontale sunt o solutie pentru refrigerare durabila si sigura, cu o eficienta energetica exceptionala si design modern.
Rafturi cu perdea de aer
Rafturile cu perdea de aer sunt utilaje de refrigerare create pentru o expunere a produselor atractiva si eficace.
Pentru a facilita accesul comerciantilor si clientilor la produsele expuse, rafturile cu perdea de aer ofera o solutie noua de design, cu o suprafata de expunere mai mare decat utilajele de refrigerare traditionale.
Rafturile frigorifice sunt ideale pentru expunerea produselor lactate, a preparatelor din carne si a bauturilor racoritoare. Acestea sunt recomandate atat magazinelor mici si mijlocii, cat si producatorilor de produse lactate, carmangeriilor.
Vitrine pentru cofetarie
Pentru pastrarea si expunerea produselor de cofetarie si patiserie ai nevoie de o vitrina frigorifica cu un spatiu mare de prezentare, rafturi adaptate si dezghetare automata.
Vitrinele frigorifice pentru cofetarie, destinate expunerii prajiturilor, torturilor si specialitatilor de cofetarie, imbina armonios designul atragator, cu spatiul mare de expunere, oferind clientilor vizibilitate ridicata asupra produselor.
Iti oferim o gama variata de vitrine ideale pentru orice cofetarie, patiserie, laborator de cofetarie, supermarket, benzinarie etc.
Dulapuri frigorifice
Dulapurile frigorifice pot fi folosite pentru expunerea si pastrarea in conditii de refrigerare a bauturilor alcoolice si racoritoare.
Ele sunt recomandate pentru orice bucatarie profesionala, unitate HoReCa, fast-food, macelarie, magazine mici si mijlocii etc.
Vitrine & insule de congelare
Pentru pastrarea in cele mai bune conditii a produselor alimentare congelate, recomandam utilizarea vitrinelor si insulelor de congelare, in special pentru magazinele mari si supermarketuri.
Datorita dimensiunilor generoase si ariei largi de expunere, acestea pot fi utilizate pentru depozitarea si prezentarea unor cantitati mari de produse congelate.
Lazi de congelare
Lazile de congelare sunt utilizate in special in industria carnii, inghetatei, produselor de patiserie si panificatie.
Acestea au un sistem de racire statica, un consum foarte redus energetic si pot fi utilizate in diferite incaperi, dar si in mediu exterior.
Lazile de congelare permit accesul usor si rapid la produse. Designul robust le face ideale pentru prezentarea produselor clientilor.
Vitrine pentru inghetata
Pentru cofetarii, gelaterii, restaurante, pub-uri etc., care doresc sa comercializeze inghetata, recomandam vitrinele special create pentru inghetata.
Acestea sunt ideale atat din punct de vedere al spatiului larg de expunere, cat si pentru conditiile de depozitare oferite.
Vitrine pentru salata
Vitrinele frigorifice pentru salate sunt potrivite pentru expunerea salatelor in restaurante, spatiile comerciale cu regim alimentar, cu servicii de autoservire, supermarket-uri.
Vitrinele pentru salate au un design elegant si sunt ideale pentru spatiile cu regim alimentar autoservire, deoarece ofera clientilor libertate si usurinta in alegerea produselor, iar spatiul de expunere este foarte mare.
Tejghele & rafturi neutre
Rafturile neutre sunt folosite pentru expunerea produselor de panificatie, patiserie si cofetarie, iar tejgheaua se foloseste pentru pozitionarea casei de marcat si/sau a cantarului si se amplaseaza de obicei langa o vitrina frigorifica sau de cofetarie. Unele modele de tejghea dispun si de rafturi pentru expunerea fursecurilor.
Vitrine cu aplicatii speciale
Printre vitrinele cu aplicatii speciale se numara vitrina de expunere flori (echipament specializat pentru expunerea si pastrarea florilor), camerele frigorifice pentru deseuri medicale si organice sau camerele de crestere plante Bio.