Iti oferim tot ce ai nevoie.
Avem o experienta de 20 de ani in distributia de echipamente si consumabile pentru:
tehnica de frig, vitrine frigorifice, piese electrocasnice si izolatie termica.

Punem accent pe calitate.
Colaboram cu cei mai importanti producatori mondiali si iti aducem mereu produsele de care ai nevoie.

Te ajutam sa iei cele mai bune decizii.
Iti oferim suport in alegerea produselor prin telefon, email, chat sau direct in magazin.
Lucram continuu la imbunatatirea serviciilor oferite.

Suntem online si offline.
Suntem la dispozitia ta in magazinul nostru din Iasi, dar si in magazinele online: www.frigotehnie.ro, www.inregistrator.ro, www.etermostat.ro, www.piesemasinaspalat.ro.

Tehnica de frig si ventilatie

In magazinul din Iasi si pe site-urile noastre gasesti toate echipamentele frigorifice de care ai nevoie, de la agregate, compresoare, termostate, sisteme de ventilatie si pana la consumabile specifice.

Ce nu gasesti pe site sau in magazin, poti comanda, iar noi iti aducem produsul solicitat in cel mai scurt timp.

Vitrine frigorifice

Iti oferim solutii pentru afacerea ta. Daca esti specialist in productia, procesarea, transportul, comercializarea produselor alimentare, alimentatie publica sau detii un restaurant, hotel, firma de catering, vitrinele frigorifice te-ar putea interesa.

Piese electrocasnice

Din experienta iti putem spune ca este mai ieftin sa repari decat sa achizitionezi un echipament nou. Te incurajam sa ne contactezi daca ai nevoie de piese electrocasnice si te vom ajuta in cel mai scurt timp.

In magazinul nostru din Str. Clopotari 15, bl. 634, parter, Iasi, gasesti piese de schimb si consumabile noi pentru o gama larga de electrocasnice mari si mici, de la cafetiere, masini de spalat rufe, aer conditionat si pana la frigidere.

Izolatie termica

Daca ai nevoie de izolatie termica, cu siguranta te putem ajuta!

Suntem reprezentant K-Flex Romania, iar portofoliul nostru cuprinde orice tip de izolatie termica din cauciuc sintetic: de la gama dedicata izolarii tevilor de aer conditionat pana gama de accesorii si consumabile.

Branduri comercializate