fbpx

Oricine ar trebui sa beneficieze de efectele terapeutice ale dispozitivelor medicale inovatoare dezvoltate la nivel mondial.

De aceea, ne-am luat angajamentul de a aduce in Romania dispozitive medicale care au potentialul de a schimba definitiv modul de tratament al pacientilor, oferindu-le acestora accesul la modalitati non-invazive si naturale de tratament.

O mare importanta o acordam dispozitivelor medicale pentru terapie prin frig, deoarece acestea ofera un tratament non-invaziv, pe care si-l poate permite orice persoana. Tratament care determina efecte uimitoare asupra organismului.

Criocamera

O experienta unica la un alt nivel – crioterapia intregului corp.

Crioterapia s-a dezvoltat mult in ultimii ani, iar producatorii au lansat o gama de dispozitive medicale speciale care pot fi utilizate in toate centrele medicale, spitale, clinici medicale, de recuperare.

Criocamera ofera acum o noua dimensiune terapiei prin frig, prin care intregul corp este supus unei temperaturi scazute pentru scurt timp.

Cryoair

Inovatie in medicina – terapia prin frig aplicata local.

Cryoair sunt dispozitive pentru terapia prin frig la nivel local utilizate in recuperare, medicina sportiva, tratamentul bolilor reumatismale, dar si in multe alte domenii.

Dispozitivele cryoair pot fi folosite in spitale, clinici medicale, centre de recuperare, dar si in centre de wellness & SPA.

VELUS®JET

Forta apei utilizata in masajul terapeutic.

Paturile de masaj VELUS®JET sunt ideale pentru terapia pacientilor care sufera de stres, dureri musculare, dureri de spate si multe alte probleme.

Acestea ofera o alternativa moderna a programelor clasice de masaj, prin utilizarea fortei apei.

Branduri comercializate