Suntem mereu in cautarea celor mai bune echipamente.
Credem cu tarie ca ingrijirea corporala merita cele mai bune echipamente, iar clientii, cele mai eficiente terapii pentru organism.

Mereu in cautarea celor mai bune solutii. Pasiunea pentru evolutie si inovatie, alaturi de cea pentru sanatate si frumusete, ne determina sa ne indreptam privirea spre noile terapii non-invazive si echipamentele inovatoare dezvoltate la nivel mondial.

Din 2009 facilitam managerilor si clientilor accesul la echipamente de ultima tehnologie, revolutionare si recunoscute pe plan international.

Dar nu ne oprim aici!

Echipamente crioterapie

Utilizate in terapia prin frig, echipamentele de crioterapie au beneficii multiple asupra organismului, in cel mai scurt timp, fara efecte adverse.

Foarte populare la nivel mondial, mai ales in Europa si America, echipamentele de crioterapie sunt tot mai des intalnite in centre de infrumusetare, SPA, clinici de refacere si recuperare medicala, sali de fitness, hoteluri etc.

Peste 30 de centre de infrumusetare, clinici medicale, federatii si cluburi sportive detin Criosauna in Romania. 

Echipamente Fitnesswell

Revolutia in fitness si wellness este adusa in Romania prin echipamentele Fitnesswell. Echipamentele Fitnesswell imbina relaxarea si starea de bine, cu exercitiile pentru remodelare corporala.

Orice persoana se poate bucura de o silueta armonioasa.
Echipamentele Fitnesswell sunt foarte usor de utilizat si implica eforturi minime din partea clientului.

Fitnesswell imagine mare

Echipamente Wellness & SPA

Accent pe relaxare si refacere.

Pentru a avea o viata echilibrata, relaxarea este o necesitate vitala in viata noastra si implicit in dotarea oricarui centru wellness & SPA, hotel, pensiune etc.

Pentru ca vrem sa aducem un plus de inovatie in domeniu, va oferim echipamente destinate wellness & SPA unice in Romania, precum Herbalsauna!

Camere oxigenoterapie hiperbarica OxyHealth®

Revitalizeaza corpul si imbunatateste sanatatea!

Oxigenoterapia hiperbarica reprezinta o solutie non-invaziva eficienta si ofera o gama larga de beneficii asupra intregului organism.

Utilizate pentru relaxare sau in scop medical, prin administrarea unor concentratii mari de O2, camerele pentru oxigenoterapie hiperbarica ajuta intr-o multitudine de afectiuni: revitalizeaza corpul si imbunatateste sanatatea, diminueaza stresul si anxietatea, scade frecventa si intensitatea atacurilor de panica si ofera o stare de relaxare profunda. In plus, creste capacitatea de concentrare, imbunatateste somnul, accelereaza vindecarea in cazul fracturilor si afectiunilor articulare, pentru o buna functionare a organismului.

Camere-oxigenoterapie-oxyhealth-echipamente-ingrijire-corporala

Placa de echilibru ToyBoard

Inovatie in fitness & wellness!

Placile de echilibru Toyboard permit o multitudine de exercitii (fitness, cardio, bodybuilding, pilates, yoga, aerobic, gimnastica, recuperare medicala) printr-un antrenament captivant de simplu.

Acestea contribuie la mentinerea formei fizice, slabire, tonifierea abdomenului, coapselor, taliei si picioarelor printr-un antrenament placut si eficient. Altfel spus, se lucreaza grupele musculare cele mai importante prin exersarea echilibrului.

Echipamentul a fost premiat în Franța la Gala Inventiilor – Lepine 2016 la categoria „echipamente pentru gimnastica” cu medalia de aur.

Criosfera Recoup - Masaj & Crioterapie

Beneficiile crioterapiei locale cu cele ale masajului

Ai lucrat prea mult la sala? Sau din contra, stai prea mult pe scaun la locul de munca si ai dureri de spate? Indiferent de afectiune, foloseste Criosfera Recoup pentru a te reface si pentru a-ti redobandi starea de bine!

Criosfera Recoup imbina beneficiile crioterapiei locale cu cele ale masajului, fiind un real ajutor in refacerea muschilor dupa exercitiile fizice, calmarea inflamatiilor si ameliorarea durerilor.

Branduri comercializate