fbpx

Crioterapia s-a dezvoltat foarte mult in ultimii 15 ani la nivel mondial, de aceea am decis sa aducem si pe piata din Romania echipamente destinate terapiei prin frig.

Echipamentele de crioterapie ofera posibilitatea tratarii diverselor afectiuni, probleme cosmetice ori de medicina sportiva, intr-un mod placut, non-invaziv si fara efecte adverse.

Cu efecte benefice, multiple si rapide asupra organismului, echipamentele de crioterapie generala si locala sunt ideale in domeniul frumusetii si cel al sanatatii.

Echipamente de crioterapie generala

Criosauna

Inviorata, revitalizata, intinerita!

Criosauna ofera raspunsuri la tot ce nu te-ai gandit ca poti face cu frigul: tratarea acneei, ridurilor, vergeturilor, topirea celulitei, pierderea in greutate, refacerea dupa efort etc. Toate acestea prin crioterapia generala.

Suficient cat sa vrei sa afli mai multe?

criosaune

Criocamera

O experienta unica la un alt nivel.

Poti experimenta terapia prin frig la un nou nivel cu echipamentul Criocamera, care iti permite sa expui intregul corp la aburii racorosi.

Criocamera isi gaseste foarte usor loc in orice spa, salon de infrumusetare, cosmetica, centru de sanatate, fitness, de terapii alternative, club sportiv, hotel, clinica medicala sau centru de recuperare si chiar in propria locuinta.

Echipamente crioterapie locala

criofan

Puterea frigului la indemana ta.

In doar 10 minute de expunere locala la aburi racorosi si placuti poti obtine rezultate similare tratamentelor invazive, fara durere sau efort, si poti trata diferite zone ale corpului.

cryoair

Experienta placuta cu beneficii unice.

Echipamentele cryoair sunt versatile si pot fi utilizate in recuperare, tratamente cosmetice, de ingrijire corporala, in domeniul sportiv, in tratamentul bolilor reumatismale si in multe alte domenii.

Transforma modul in care te tratezi!
Transforma modul in care ii tratezi pe ceilalti!
Investeste in sanatate si frumusete fara durere sau efecte adverse!
Pentru oferte de pret si informatii suplimentare ne puteti contacta la:
Tel: 0730.221.331 | Fax: 0232.222.788