fbpx

Atunci cand spunem Kubitech, spunem mai presus de orice pasiune – motorul actiunilor noastre de 24 ani. Din pasiune pentru domeniul frigotehniei am pus bazele primului nostru magazin de frigotehnie in anul 1996, in Iasi.

Credem in profesionalism, responsabilitate si calitate ca aspecte esentiale pentru evolutia unui domeniu. De aceea, oferim clientilor nostri mai mult decat produse calitative, ajutor de specialitate in luarea celor mai bune decizii si intelegere.

Prin increderea in oameni ca motor al evolutiei, oferim specialistilor acces la scule si echipamente profesionale, dispozitive medicale si de ingrijire corporala. Doar asa visurile pot deveni realitate.

Mai presus de produsele oferite, suntem o echipa de 15 profesionisti implicati mereu in relatia cu clientii.

24 de ani de activitate

1996

Am pornit la drum in ’96 cu o echipa de 3 curajosi
si un mic magazin in Iasi, unde ne-am specializat
in tehnica de frig si ventilatie.

2002

Echipa noastra s-a marit, ajungand la 5 colegi, iar odata cu aceasta schimbare ne-am mutat in sediu nou, unde vom sta pentru urmatorii 10 ani.

2006

Sarbatorim 10 ani de activitate! Si odata cu ei ne continuam drumul spre succes. An de an ni se alatura tot mai multi colegi pasionati de tehnica de frig si ventilatie.

2009

Inarmati cu mult curaj si optimism, in 2009 am facut un pas important in dezvoltarea companiei si am adus pentru prima data in Romania un echipament unic – Criosauna – echipament de ingrijire corporala pentru crioterapie.

2010

Curajul si dorinta de evolutie ne determina in 2010 sa deschidem primul nostru magazin online: www.etermostat.ro, specializat in termostate. Astfel, in noiembrie 2010 avem primele comenzi online si trimitem primele colete, din miile care vor urma.

2011

Febra shopping-ului online ne-a cuprins pe toti, iar in 2011 am deschis inca un magazin online care vine in ajutorul tuturor celor care au nevoie, in cel mai scurt timp, de piese pentru masina de spalat: www.piesemasinaspalat.ro.

2012

Tehnica de frig se muta si in online! Astfel, ia nastere www.frigotehnie.ro, magazin online specializat in tehnica de frig. Echipa se mareste si ne mutam in sediu nou, in Nicolina, Iasi.

2014

Numarul magazinelor online ajunge la 5 odata cu deschiderea magazinelor: www.cubico.ro si www.inregistrator.ro Dar investitiile continua si ne pregatim sa aducem noi echipamente in Romania.

2015

Un nou an al dezvoltarii pentru Kubitech. Aducem pe piata din Romania un echipament deosebit, o sauna unica din lemn de cedru siberian– Herbalsauna.

Numarul colegilor creste, ajungand la 15 persoane.
Un colectiv mare cu care ne mandrim.

2016

Sarbatorim 20 de ani de activitate! Suntem mandri ca am ajuns aici, dar povestea continua. In 2016 ne inarmam cu mult curaj si ambitie pentru a dezvolta piata SPA & Wellness din Romania si magazinele noastre online.

Branduri comercializate