Originale, distractive si educationale!

Placile de echilibru au fost concepute pentru efectuarea unei palete largi de exercitii fizice, atat de catre adulti cat si de catre copii, cu scopul de a imbunatati echilibrul, coordonarea, cat si viteza de reactie.

Acestea prezinta un design inovator, se inclina si se balanseaza sau se rotesc pentru a mentine forma fizica, slabi sau tonifia abdomenul, coapsele, talia si picioarele.

Placile de echilibru ToyBoard permit o gama larga de exercitii atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti.

Echilibristica se imbina cu fitnessul si yoga!

Prin antrenamentele 3D distractive, placile de echilibru ToyBoard cu tematica de surf pentru interior lucreaza toate grupele de muschi. Imbunatatesc rezistenta fizica, dezvolta abilitatile de coordonare si motricitate, de aceea clientii nostri il utilizeaza in antrenamente complexe.

Echipamentul a fost premiat in Franta  la Gala Inventiilor  – Lepine 2016 la categoria „echipamente pentru gimnastica”  cu medalia de aur. O astfel de placa de echilibru este accesibila atat adultilor cat si celor mici, iar utilizarea sa aduce o multitudine de beneficii pentru sanatate.

ToyBoard pentru adulti - echipament versatil de fitness, yoga sau reabilitare

Placa de echilibru ToyBoard este conceputa pentru exercitii de recuperare, de echilibru postural, tonifierea muschilor, tendoanelor si ligamentelor de la picioare.

Doar cateva dintre beneficiile ToyBoard:

 • Imbunatateste echilibrul si coordonarea
 • Antreneaza musculatura picioarelor
 • Mareste stabilitatea trunchiului si a centurii pelviene
 • Creste viteza de reactie
 • Activeaza constientizarea proprioceptivă
 • Mareste forta picioarelor si mobilitatea gleznei (R.O.M – Range Of Motion)

Acest echipament permite eliminarea centimetrilor in plus si a grasimii inestetice din zonele mai putin accesibile si ajuta persoanele sa atinga supletea dorita printr-un antrenament placut. Cu ToyBoard lucrati grupele musculare cele mai importante ale organismului (abdomen, fese, picioare) in timp ce exersati echilibrul si capacitatea de rezistenta.

Placile de echilibru ToyBoard sunt extrem de usor de utilizat si nu necesita instructiuni din simplul motiv ca acestea ar limita creativitatea antrenamentelor. Daca nu stiti cum se foloseste placa de echilibru, oferiti-o unui copil! Va va arata el cum se foloseste!

ToyBoard pentru copii - creativitate prin miscare

ToyBoard ajuta la dezvoltarea imaginatiei copiilor si in acelasi timp le ofera o noua experienta de miscare. Aceasta placa de echilibru le dezvolta copiilor un simt al echilibrului, o constientizare a propriului corp si este un stimul excelent al sistemului vestibular. Miscarea este esentiala pentru cei mici, iar ToyBoard ii incurajeaza pe copiii de toate varstele sa se miste si sa se joace in voie!

Mișcarea are o mare influenta asupra coordonarii, stimuleaza tonusul muscular, dezvolta simturi si abilitati noi. Cu toate acestea, putini oameni stiu ca miscarea ajuta in cazul problemelor de invatare, de concentrare, de comportament si de integrare.

Toate aceste lucruri au un efect pozitiv asupra procesului de evolutie, sustinand activitati precum cititul sau studiul matematicii.

Ca si in cazul adultilor, ToyBoard este un echipament de dezvoltare senzorio-motorie ideal pentru utilizare zilnica, deoarece:

 • stabilizeaza sistemul vestibular
 • dezvolta atentia si concentrarea
 • dezvolta capacitatea de coordonare mana-ochi
 • ajuta la constientizarea si controlul corpului
 • dezvolta orientarea in spatiu
 • intareste musculatura
 • imbunatateste postura

Modalitatile clasice de folosire (leganat, balansat, echilibrat), in combinatia cu rime si cantece, joaca un rol esential in integrarea miscarii, vorbirii si in îmbunatatirea ritmului de vorbire. Prin combinarea cu alte elemente (minge beanbag), ajuta pe cei mici la dezvoltarea atentiei distributive, coordonarea miscarii membrelor si efectuarea corecta a miscarilor repetitive.

Parametri tehnici:

Huse cu design unic, realizate manual, cu atentie si dragoste

Antrenament ToyBoard cu Stephanie Da Silva, antrenor sportiv

Ce spune Stephanie Da Silva, antrenor si dansator profesionist:

„Initial eram usor sceptica de conceptul placii de echilibru ToyBoard®. La primul antrenament nu m-am asteptat sa fie atat de instabila, insa cu aceasta au venit si beneficiile: este un antrenament care implica efort. Pe cat de distractiv este antrenamentul cu ToyBoard, pe atat de multa munca implica si va spun partea cea mai buna: e atat de placut incat nici nu-ti dai seama cand exersezi. Va spun din perspectiva unei dansatoare profesioniste si antrenor de fitness!”

Produs in Franta
Design & materiale premium
Varsta 0 - 99 ani
Accesibil tuturor
Produs premiat
Medalie de aur la concursul Lepine 2016

Te-ar putea interesa si:

Remodelare corporala la un alt nivel!