fbpx

Arta frigului si a ventilatiei. Pentru uz rezidential si comercial.
Lucrand de doua decenii in acest domeniu ne putem numi cu adevarat specialisti in tehnica de frig si pasionati de acest domeniu.

Oferim produse, solutii si idei.
Fie ca vorbim de sectorul rezidential sau comercial, iti punem la dispozitie sisteme si solutii complete de frigotehnie si ventilatie, echipamente si consumabile necesare.

Prin expertiza dobandita te putem ajuta oricand sa iei cele mai bune decizii. Descopera mai jos produsele noastre!

Echipamente frigorifice

Avem grija sa gasesti la noi toate echipamentele frigorifice de care ai nevoie: termostate digitale, agregate, compresoare, evaporatoare frigorifice, piese de schimb, consumabile specifice pentru tehnica frigului si multe alte produse.

Iti livram produsele acolo unde ai nevoie de ele. Intra pe site si alege produsul dorit.

echipamente-frigorifice

Scule si consumabile

Gasesti online scule si consumabile pentru tehnica de frig, utile oricarui specialist.

Iti faci treaba bine, in timp util. Instalarea si service-ul echipamentelor frigorifice impun utilizarea unor scule profesionale, iar in magazinul online gasesti tot ce ai nevoie. Comanzi si primesti produsul in cel mai scurt timp.

Ventilatie

Sisteme de ventilatie diversificate. Industriale, comerciale, casnice.
Iti oferim ventilatoare industriale, ventilatoare pentru spatii publice si pentru uz casnic, precum si sisteme de ventilatie.

Gama de produse de ventilatie cuprinde si accesorii necesare construirii unui sistem de ventilatie: tubulatura flexibila izolata/neizolata, grile de aspiratie, refulare, anemostate etc.

Ai suportul nostru. Pentru orice decizie de achizitie iti oferim informatii tehnice despre dimensionarea si proiectarea unui sistem de ventilatie

ventilatie
aer conditionat2

Sisteme de aer conditionat

Rezidentiale sau Comerciale. Fiabile, silentioase, economice.
Datorita beneficiilor oferite si fiabilitatii, aparatele de aer conditionat sunt solutii ideale pentru spatii comerciale, hoteluri, pensiuni, restaurante, cladiri de birouri si spatii private.

Alegi echipamentul potrivit: split pentru perete, multisplit, duct, caseta, podea, sisteme de racire pentru camere tehnice etc. Pentru instalarea echipamentelor AC oferim o gama larga de scule: taietoare de teava, manometre, pompe de vid, agenti frigorifici, teava de cupru, izolatie tevi AC etc.

Instrumente de masura si control

Siguranta si eficienta trebuie mereu verificate.

Pentru functionarea corespunzatoare a unui sistem frigorific este necesara verificarea presiunii, a temperaturii, a supraincalzirii sau subracirii.

Mai mult, trebuie asigurata etanseitatea sistemului si identificarea oricaror scurgeri, in cel mai scurt timp.

Dupa parametrii pe care vrei sa ii masori poti alege intre: instrumente de masura pentru temperatura, umiditate, CO si CO2, viteza aer, presiune, gaze de ardere, emisii si particule, pH, TPM.

instrumente de masura

Purificatoare de aer

Aer fara bacterii, virusuri, mucegaiuri.

Petrecem in medie 90% din viata in spatii interioare. Alergenii din aer precum polenul, sporii de mucegai, parul de animale, duc la reactii alergice.

Purificatoarele de aer mentin un aer curat, fara praf, steril, in gradinite, scoli, locuinte, clinici medicale, spatii publice de orice natura. Poti filtra aerul de bacterii, virusuri, mucegaiuri, spori, polen, alergeni, praf si nu numai.