fbpx

Aqua Bike Magic

Stim deja, inotul este foarte bun pentru sanatate si silueta, dar pentru ca vrem mereu mai mult, a fost inventat aqua cyclingul (ciclismul in apa) revolutionand fitnessul si exercitiile pe bicicleta.

Insa, nu ne-am multumit cu atat. Am vrut confort ridicat, flexibilitate, libertate si beneficii asupra sanatatii si frumusetii intr-un singur echipament. Astfel a fost proiectat Aqua Bike Magic.

Aqua Bike Magic este un echipament care iti ofera toate beneficiile aqua cyclingului, plus multe alte beneficii ale hidromasajului, ozonoterapiei si cromoterapiei, intr-un echipament individual, compact, sigur, creat special pentru confortul si libertatea ta.

Remodelare corporala la superlativ.

3 terapii, intr-un singur echipament: Hidromasaj, Ozonoterapie, Cromoterapie.

Apa, unul dintre cele mai bune instrumente de fitness, este integrata intr-un echipament care intrece orice asteptari.

Aqua Bike Magic imbina beneficiile oferite de exercitiile pe bicicleta in apa, cu hidromasajul, cromoterapia si ozonoterapia, pentru remodelarea corpului in mod natural si redobandirea siluetei.

Slabesti simplu, cu maxim de rezultate!

Cu Aqua Bike Magic remodelarea corporala este usoara.
Aqua Bike Magic foloseste rezistenta naturala a apei pentru a intari sistemul muscular, articular si cardiovascular.

Mediul acvatic face ca rezistenta la efortul depus sa fie mult mai mare decat in cazul exercitiilor in afara apei, avand ca rezultat o actiune puternica asupra musculaturii si tonifierii acesteia.

Un aspect important si diferit de ciclismul pe uscat il are apa. Aceasta influenteaza in profunzime actiunea asupra sistemului muscular, contribuind decisiv la formarea unor picioare armonios lucrate.

Aqua cyclingul protejeaza articulatiile.
Atunci cand corpul tau este cufundat in apa devine mai usor, iar efortul asupra articulatiilor este redus. In plus, vei reduce posibilitatea aparitiei febrei muscularee.

Aqua cyclingul individual.

Apa. Terapii imbinate. Efecte adaugate.

HIDROBICICLETA INDIVIDUALA
Hidrobicicleta era disponibila pana nu demult doar in cadrul exercitiilor de grup in piscina, in cateva centre de fitness din tara. Acum, datorita echipamentului Aqua Bike Magic te vei putea bucura de beneficiile exercitiilor pe bicicleta in apa, intr-un echipament individual care iti confera intimitate, libertate si confort.
REMODELARE CORPORALA
Sedintele de aqua ciclism au cele mai eficiente efecte asupra organismului.
Ele au efecte importante asupra remodelarii corporale, reduc tesutul adipos, te ajuta sa slabesti, sa iti tonifiezi corpul si sa iti dezvolti masa musculara.
Grupele musculare angrenate in acest tip de antrenament sunt in cea mai mare parte cele ale trenului inferior, fesieri, coapse, biceps femural, gambe, dar si abdomen.
ZERO CELULITA
Aqua Bike Magic este un echipament foarte eficient impotriva celulitei. Efectele combinate ale hidrobicicletei si hidromasajului accelereaza procesul de reducere a aspectului pielii de tip „coaja de portocala”.
ZERO EFORT
Aqua ciclismul combinat cu rezistenta apei ofera rezultate rapide fara un training fizic intens. Articulatiile sunt protejate datorita faptului ca exercitiile au loc in apa.
Apa preia o mare parte din presiunea la care sunt predispuse articulatiile sau spatele, sub influenta efortului. Astfel riscul accidentelor musculare este redus considerabil.
MICRO EXFOLIERE
Ozonul lucreaza ca micro exfoliator pentru piele. Acesta inlatura pielea moarta si te ajuta sa arati mereu tanar si sa ai un look fresh.
ACTIVAREA SISTEMULUI LIMFATIC
In timpul procedurilor de hidromasaj, jeturile de apa lucreaza asupra partilor corpului mai sensibile, „cu probleme” si imbunatatesc circulatia limfatica.
REZULTATE INDIFERENT DE VARSTA
Aqua Bike Magic ofera rezultate bune indiferent de varsta si este perfect pentru persoanele care isi doresc o silueta supla, o piele frumoasa, cresterea masei musculare sau relaxare.
Aqua Bike Magic ajuta persoanele supraponderale sa faca exercitii care in mod normal nu le sunt accesibile, sa reziste la efort si sa arda caloriile mult mai usor.

Parametri tehnici:

• Hidroterapie cu 32 de duze de masaj
• Ozonoterapie
• Uscare si dezinfectare automata
• Umplere si golire rapida a apei dupa fiecare client
• Posibilitate de a regla cantitatea de apa

Siguranta

• Acces sigur si usor in echipament
• Trepte largi, anti-alunecare
• Dispozitiv proiectat pentru recuperare
• Elemente de securitate realizate din otel inoxidabil

Scarile si bara de sustinere sunt proiectate pentru siguranta clientilor si pentru a maximiza confortul in utilizare.

Clientul coboara usor si in conditii de siguranta in scaunul bicicletei din Aqua Bike Magic datorita treptei suplimentare din interiorul cuvei.

Panoul de control clar si usor de utilizat permite fiecarui utilizator sa isi personalizeze antrenamentul.

Datorita faptului ca echipamentul nu are elemente de imbinare cu etansare este eliminat pericolul aparitiei eventualelor scurgeri de apa in timpul utilizarii.

Culori personalizabile (RAL)

Personalizati echipamentul asa cum doriti pentru a se potrivi cu designul spatiului in care intentionati sa il instalati.

Te-ar putea interesa si:

Descopera ciclismul altfel decat il stii!