fbpx

De acum ne axam pe relaxare si refacere.

Pentru o viata echilibrata, relaxarea trebuie sa fie nelipsita din viata noastra si, implicit, din dotarea oricarui centru wellness & SPA, hotel, pensiune etc.

Deoarece vrem sa aducem un plus de inovatie in domeniu, va oferim echipamente 

destinate wellness & SPA, unice in Romania, precum Herbalsauna si patul de masaj uscat hidrojet, VELUS®JET.

Echipamentele Wellness & SPA pot fi folosite in centre wellness & SPA, sali de fitness, hoteluri, pensiuni, complexuri turistice, centre de recuperare, de infrumusetare, dar si in propria locuinta.

Herbalsauna

Herbalsauna – sauna unica ce imbina cele mai multe avantaje.

Herbalsauna este cea mai compacta si economica sauna umeda si reprezinta o metoda naturala de relaxare si terapie.
Este o sauna lucrata manual din lemn de cedru siberian, considerat `copacul farmacist` datorita beneficiilor sale importante.

Experienta SPA oriunde. Herbalsauna isi gaseste usor loc in orice coltisor al locuintei tale, al unui centru SPA, wellness, centru de infrumusetare, pensiune, complex turistic.

Aceasta iti ofera confortul unei sedinte de sauna in intimitate si numeroase beneficii pentru sanatate si frumusete.

VELUS®JET

Forta apei utilizata in masajul terapeutic.
Paturile de masaj uscat hidrojet de la VELUS®JET sunt ideale pentru terapie si relaxare, pentru persoanele care sufera de stres, dureri musculare, dureri de spate si multe alte probleme.

O alternativa moderna a masajului, prin utilizarea fortei apei intr-un echipament inovativ pentru masaj uscat hidrojet.

Premium Floating Tank®

Pluteste, relaxeaza-ti mintea, vindeca-ti corpul!

Stim ca este foarte greu sa gasesti un moment de liniste pentru a medita, la fel este si gasirea unei metode rapide pentru reducerea stresului si durerilor dupa o zi agitata. Premium Floating Tank reprezinta un dispozitiv unic care iti ofera echilibrul pe care il cauti, datorita terapiei prin plutire. 

a

Premium Floating Room®

Tehnica de regenerare dovedita stiintific!

Premium Floating Room este un dispozitiv pentru 2 persoane care ofera echilibrul pe care il cauti, prin terapia prin plutire.

In aceasta stare trupul si mintea se regenereaza de 5 ori mai rapid comparativ cu somnul. Terapia prin plutire ajuta la relaxare, eliminarea stresului si a tensiunii acumulate in viata agitata de zi cu zi, atat pe plan mental cat si fizic. In plus, sarea Epsom are efecte benefice asupra corpului, pielii, muschilor, articulatiilor si coloanei vertebrale.

b

Camere de oxigenoterapie hiperbarica OxyHealth®

Beneficii unice pentru sanatate!

Terapia cu oxigen hiperbaric (HBOT), utilizeaza, la nivel medical, oxigenul la o presiune a aerului mai mare de 1 atmosfera absoluta (ATA). In mediul sub presiune, oxigenul se dizolva in plasma sangelui, saturand-o.

Acest fapt produce o gama larga de efecte celulare, biochimice si fiziologice pozitive. HBOT este cea mai de incredere si non-invaziva forma de tratament ce ajuta la cresterea nivelului de oxigen in organele corpului uman. O procedura de HBOT dureaza intre 60 si 90 de minute, timp in care pacientul respira oxigenul pur din camera de oxigenoterapie hiperbarica.

oxyhealth-camere-hiperbarice-wellness-spa
Pentru oferte de pret si informatii suplimentare ne puteti contacta la:
Tel: 0730.221.331 | Fax: 0232.222.788